VideoreceptyŘedkvičková pomazánka z Crème fraîcheŘecké tzatzikiJahodová pěna z Crème fraîche Ovocný pohár s vanilkovým krémemPusinkové banánkyPomerančové fonduePečená snídaněJablkový dortBOHEMILK jogurt řeckého typu s hruškouKaramelové řezyMedové čtverečkyRohlíčkyOvocný mlsBonbonekKáva s mandlovou pěnouVanilkový likérTiramisuKokosové sukyNejjednodušší kokosky na světěBrigadeiro
Co budete potřebovat na těsto:
600 g hladké mouky
400 g másla
200 g cukru
200 g mletých ořechů
5 lžic kakaa
Na krém:
500 g másla
2 tuby Dobré Condé s kakaem
Na ozdobení:
bílá čokoládová poleva
Na těsto utřete změklé máslo s cukrem do pěny, přidejte prosátou mouku, oříšky a kakao. Vypracujte těsto, zabalte do fólie a nechte odležet v chladnu, nejlépe do druhého dne. Kousky těsta plňte formičky ve tvaru rohlíčku a v předehřáté troubě upečte dorůžova. Vyklepněte a nechte na kuchyňské mřížce vychladnout.
Na krém utřete máslo s Condé dohladka. Vždy dva rohlíčky slepte k sobě kakaovým krémem. Konce namočte v rozpuštěné bílé čokoládě. Nechte zaschnout.