VideoreceptyŘedkvičková pomazánka z Crème fraîcheŘecké tzatzikiJahodová pěna z Crème fraîche Ovocný pohár s vanilkovým krémemPusinkové banánkyPomerančové fonduePečená snídaněJablkový dortBOHEMILK jogurt řeckého typu s hruškouKaramelové řezyMedové čtverečkyRohlíčkyOvocný mlsBonbonekKáva s mandlovou pěnouVanilkový likérTiramisuKokosové sukyNejjednodušší kokosky na světěBrigadeiro
Co budete potřebovat:
okurka
BOHEMILK bílý jogurt řeckého typu
sůl
pepř
olivový olej
česnek
pažitka
bageta – pečivo
Okurku nastrouháme na drobné nudličky. V míse smícháme jogurt, nadrobno nakrájenou pažitku, olivový olej a prolisovaný česnek. Nudličky z okurky co nejvíce zbavíme vody (nejlépe slijeme a vysušíme papírovými ubrousky), přidáme do směsi z jogurtu a promícháme. Osolíme a opepříme. Podáváme s pečivem.