VideoreceptyŘedkvičková pomazánka z Crème fraîcheŘecké tzatzikiJahodová pěna z Crème fraîche Ovocný pohár s vanilkovým krémemPusinkové banánkyPomerančové fonduePečená snídaněJablkový dortBOHEMILK jogurt řeckého typu s hruškouKaramelové řezyMedové čtverečkyRohlíčkyOvocný mlsBonbonekKáva s mandlovou pěnouVanilkový likérTiramisuKokosové sukyNejjednodušší kokosky na světěBrigadeiro
Co budete potřebovat:
500 g mletých vlašských nebo lískových ořechů
200 g cukru
5 bílků
1 žloutek
1 plechovka karamelizovaného kondenzovaného mléka CARAMELO Condé
220 - 250 g másla
čokoládová poleva na ozdobení
Z bílků ušlehejte tuhý sníh, do něj opatrně vmíchejte ořechy, cukr a žloutek. Směsí naplňte cukrářský sáček a na plech vyložený pečícím papírem nastříkejte banánky. Pečte - lépe sušte v troubě předehřáté na 130 - 150 °C asi 2 hodiny.
Změklé máslo dejte do třecí mísy. Nejvyšší rychlostí šlehejte asi 15 minut, až je máslo hustě napěněné. Pak přidejte karamelizované kondenzované mléko a lehce vyšlehejte do pěny.
Ořechové banánky potřete karamelovým krémem a ozdobte rozehřátou čokoládovou polevou.