VideoreceptyŘedkvičková pomazánka z Crème fraîcheŘecké tzatzikiJahodová pěna z Crème fraîche Ovocný pohár s vanilkovým krémemPusinkové banánkyPomerančové fonduePečená snídaněJablkový dortBOHEMILK jogurt řeckého typu s hruškouKaramelové řezyMedové čtverečkyRohlíčkyOvocný mlsBonbonekKáva s mandlovou pěnouVanilkový likérTiramisuKokosové sukyNejjednodušší kokosky na světěBrigadeiro
Co budete potřebovat:
1 balíček ovesných vloček
1 kondenzované mléko Sladké CONDÉ
3 lžíce medu
1 hrst lískových ořechů
1 hrst mandlí
100 g strouhaného kokosu
slunečnicová semínka podle chuti
olej na plech
Troubu rozehřejte na 250 °C. Na dobře vymazaný plech rozprostřete vločky smíchané s nadrobno posekanými ořechy a mandlemi, kokosem a semínky. V kondenzovaném mléce rozmíchejte med a zalijte vločky.
Vložte do trouby a zprudka zhruba 10 minut pečte. Při pečení občas plech protřeste.