Zeleninový salát s candátovým filátkem a jogurtem řeckého typu | Bohemilk.cz

Zeleninový salát s candátovým filátkem a jogurtem řeckého typu

Zeleninový salát s candátovým filátkem a jogurtem řeckého typu

Ingredience

  • Filet z candáta
  • 2 mrkve
  • Variace listových salátů (ruccola, polníček, radichio, čekanka, mladý špenát)
  • 1 grapefruit
  • Avokádo
  • Limetka
  • BOHEMILK Bílý jogurt řeckého typu
  • Černý sezam

Postup přípravy

Přemýšlíte co si dáte zdravého k obědu nebo k večeři? Vyzkoušejte nevšední kombinaci candáta se salátkem a jogurtem řeckého typu. 

Filet osolíme, opepříme a lehce pomoučíme. Na pánev dáme rozpustit máslo, na kterém opečeme filátko. Opečeného candáta dáme do trouby předehřáté na 200 °C. Pečeme cca 8 minut.

Směs listových salátů smícháme s nastrouhanou mrkví, přidáme vyfilírovaný grapefruit, avokádo a černý sezam.

Jogurt řeckého typu smícháme se šťávou z grapefruitu a limetky, lehce osolíme, opepříme a osladíme.

Použité produkty

Ochutnejte také

Indické špízy na gril

Doba připravy: Příprava 15 min, naložení 2 hod, grilování 10 min

Nakládané sýry

Doba připravy: 10 minut

Vyberte si Váš recept

Podle ingredience
Mléko Sýr Máslo Tvaroh Smetana Podmáslí Kysaný produkt / jogurt
Podle příležitosti
Hlavní chod Večeře Snídaně Dezert Svačina Grilování
Podle životního stylu
Fitness Nestíhám Bezlepkové recepty Recepty pro děti Recepty dle Petry Burianové
Top