Indické špízy na gril | Bohemilk.cz

Indické špízy na gril

Indické špízy na gril
Čas
Do Příprava 15 min, naložení 2 hod, grilování 10 min
Čas
4 porce
Čas
Sdílet recept
Čas
Tisknout recept

Ingredience

  • Panýr Moravia
  • 3 lžíce bílého jogurtu
  • 3 stroužky česneku
  • 1/2 lžičky kari koření
  • 1/2 lžičky mleté sladké papriky
  • 1/2 lžičky mletého koriandru
  • 1/2 lžičky moučkového cukru nebo medu
  • Špetka soli (dle chuti)
  • čerstvě mletý pepř
  • 1 červená cibule, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 žlutá paprika
  • Jehlice nebo špejle za napíchnutí

Postup přípravy

Nejprve připravte směs na naložení Panýru Moravia. Jogurt smíchejte s veškerým kořením, prolisovaným česnekem a na závěr ochuťte cukrem/medem a solí.

Panýr nakrájejte na přibližně stejně velké kostky a vložte je do připravené marinády, kde jednotlivé kostky marinujte. Pro zintenzivnění chuti můžete Panýr marinovat i 2 hod v pokojové teplotě.

Mezitím nakrájejte cibuli a papriky, rovněž na přibližně stejně velké kousky, aby se rovnoměrně ogrilovaly.

Zeleninu a marinovaný Panýr napíchněte na jehlice nebo špejle a ze všech stran ogrilujte.

Ochutnejte také

Indické špízy na gril

Doba připravy: Příprava 15 min, naložení 2 hod, grilování 10 min

Nakládané sýry

Doba připravy: 10 minut

Vyberte si Váš recept

Podle ingredience
Mléko Sýr Máslo Tvaroh Smetana Podmáslí Kysaný produkt / jogurt
Podle příležitosti
Hlavní chod Večeře Snídaně Dezert Svačina Grilování
Podle životního stylu
Fitness Nestíhám Bezlepkové recepty Recepty pro děti Recepty dle Petry Burianové
Top