Grilovaný Panýr s papričkami padrone a lanýžovým medem | Bohemilk.cz

Grilovaný Panýr s papričkami padrone a lanýžovým medem

Grilovaný Panýr s papričkami padrone a lanýžovým medem

Ingredience

  • Přírodní Panýr (neochucený)
  • Čerstvé papričky padrón
  • Lanýžový med nebo směs lanýžového medu a lanýžového oleje
  • Uzená mořská sůl
  • Olej na grilování

Postup přípravy

  1. Panýr nakrájejte na silnější plátky a ogrilujte z obou stran dozlatova.
  2. Papričky padrón grilujte na rozpáleném grilu nebo pánvi, dokud nezezlátnou a nechytnou lehké puchýře.
  3. Ještě horké papričky přelijte lanýžovým medem nebo směsí medu a oleje.
  4. Dochuťte uzenou solí.
  5. Servírujte teplý Panýr společně s papričkami.

 

Ochutnejte také

Indické špízy na gril

Doba připravy: Příprava 15 min, naložení 2 hod, grilování 10 min

Nakládané sýry

Doba připravy: 10 minut

Vyberte si Váš recept

Podle ingredience
Mléko Sýr Máslo Tvaroh Smetana Podmáslí Kysaný produkt / jogurt
Podle příležitosti
Hlavní chod Večeře Snídaně Dezert Svačina Grilování
Podle životního stylu
Fitness Nestíhám Bezlepkové recepty Recepty pro děti Recepty dle Petry Burianové
Top