Grilovaný Panýr s grilovacím kořením, salátem z vodního melounu a hoisin omáčkou | Bohemilk.cz

Grilovaný Panýr s grilovacím kořením, salátem z vodního melounu a hoisin omáčkou

Grilovaný Panýr s grilovacím kořením, salátem z vodního melounu a hoisin omáčkou

Ingredience

  • Panýr s grilovacím kořením
  • Vodní meloun (na větší kostky)
  • Hoisin omáčka
  • Čerstvý koriandr
  • Čerstvá máta
  • Thajská bazalka
  • Kešu oříšky (nasucho opražené)
  • Limetová šťáva
  • Sůl, pepř
  • Sezamový olej (volitelně)

Postup přípravy

  1. Panýr nakrájejte a ogrilujte z obou stran dozlatova.
  2. Meloun nakrájejte na kostky, případně ho ugrilujte nebo předem zavakuujte s limetovou šťávou.
  3. V misce smíchejte meloun s nasekanými bylinkami (koriandr, máta, thajská bazalka).
  4. Přidejte limetovou šťávu, hoisin omáčku (podle chuti) a trochu sezamového oleje.
  5. Vmíchejte opražené kešu oříšky, dochuťte solí a pepřem.
  6. Na salát navrch položte ugrilovaný panýr a ihned podávejte.

 

Volitelné techniky:

  • Meloun lze krátce ogrilovat.
  • Pro pevnější konzistenci lze meloun předem zavakuovat s trochou limetové šťávy.

Ochutnejte také

Indické špízy na gril

Doba připravy: Příprava 15 min, naložení 2 hod, grilování 10 min

Nakládané sýry

Doba připravy: 10 minut

Vyberte si Váš recept

Podle ingredience
Mléko Sýr Máslo Tvaroh Smetana Podmáslí Kysaný produkt / jogurt
Podle příležitosti
Hlavní chod Večeře Snídaně Dezert Svačina Grilování
Podle životního stylu
Fitness Nestíhám Bezlepkové recepty Recepty pro děti Recepty dle Petry Burianové
Top