Chřestová polévka | Bohemilk.cz

Chřestová polévka

Chřestová polévka

Ingredience

  • Čerstvý zelený chřest
  • Sůl
  • Pepř
  • BOHEMILK Trvanlivá smetana extra zahuštění
  • Cukr
  • Citrónová šťáva
  • Parmazán na posypání
  • Toustový chléb

Postup přípravy

Máte rádi smetanové polévky, ale hrášková nebo houbová už Vás omrzely? Vyzkoušejte chřest! Je zdravý, plný vitamínů a navíc skvěle chutná.

Navíc je příprava chřestové polévky hračka. Chřest spaříme v horké vodě se špetkou cukru, citronové šťávy a soli. Následně jej vyjmeme a odkrojíme hlavičky, které použijeme na dekoraci. Zbylý chřest vrátíme do vývaru, přidáme smetanu a přivedeme k varu. Krátce povaříme a rozmixujeme.

Polévku dochutíme, posypeme parmazánem a podáváme s opečeným toustovým chlebem.

Ochutnejte také

Indické špízy na gril

Doba připravy: Příprava 15 min, naložení 2 hod, grilování 10 min

Nakládané sýry

Doba připravy: 10 minut

Vyberte si Váš recept

Podle ingredience
Mléko Sýr Máslo Tvaroh Smetana Podmáslí Kysaný produkt / jogurt
Podle příležitosti
Hlavní chod Večeře Snídaně Dezert Svačina Grilování
Podle životního stylu
Fitness Nestíhám Bezlepkové recepty Recepty pro děti Recepty dle Petry Burianové
Top