Co by to bylo za pizzu či salát Caprese bez pořádné dávky mozzarelly! Mozzarella, původem z Itálie, je historicky neodmyslitelně spjata s italskými gatronomickými pochoutkami. Své místo si již ale našla i v české kuchyni, kde je nejčastěji přidávána do zeleninových salátů, do sendvičů, používána při zapékání těstovin či zeleniny atd.
Sýry Mozzarella Bianca od značky Moravia jsou sýry nezrající, vyrobené originální italskou technologií z výběrového českého mléka.
Cesta sýrů Mozzarella Bianca od značky Moravia započala již roku 2019, kdy byla do Mlékárny v Olešnici, kde se sýr Mozzarella Bianca vyrábí, zakoupena originální italská technologie na výrobu tohoto typu sýra. Následně více než rok naši mistři sýraři s mistry sýraři z Itálie pracovali na vývoji receptur a výrobních postupů. Výsledkem jsou sýry Mozzarela Bianca o špičkové kvalitě, na povrchu s pevnější kůžičkou a uvnitř hedvábně měkké.
Mozzarella Bianca je vyráběna ve variantách Classic, Mozzarella Bianca Perličky a Mozzarella Bianca Třešničky.
Vyzkoušejte na Recepty …
SALÁT S MANGEM, RUKOLOU A MOZZARELLA PERLIČKAMI
ŠPAGETY S RAJČATOVOU OMÁČKOU A MOZZARELLOU Z JEDNOHO HRNCE
RAJČATOVÁ POLÉVKA S MOZZARELLA PERLIČKAMI
JOGURT S MOZZARELLA PERLIČKAMI A ZKARAMELIZOVANÝM JABLKEM