První teplé a slunečné dny lákají ven nejen na procházky, ale i za jídlem. O tom, že Češi milují grilování, není pochyb. Tradiční čerstvé...
Detail článku
Co by to bylo za pizzu či salát Caprese bez pořádné dávky mozzarelly! Mozzarella, původem z Itálie, je historicky neodmyslitelně spjata s...
Detail článku
Dva roky. Tak dlouhá byla cesta od první myšlenky ke konečné podobě sýru Herold. Žádné kompromisy. Cílem byla jedinečná delikátní chuť a ...
Detail článku
Blíží se ta kouzelná doba obdarovávání a radosti. Abychom k té atmosféře také přispěli, připravili jsme pro vás malý, ale praktický dáreč...
Detail článku
Svoz syrového mléka do mlékárny není tak jednoduchý, jak by se mohlo zdát. Je to přísně kontrolovaný proce...
Detail článku
To, že jsou kysané mléčné výrobky prospěšné lidskému organizmu je známá věc. Je ale nějaký druh zdravější než jiný? Na ú...
Detail článku
Stejně jako v předešlých letech i letos proběhla soutěž „Mlékárenský výrobek roku“. A to již po sedmnácté. Mléčné výrobk...
Detail článku
Máloco je tak jednoduché a tak dobré. Dobré po všech stránkách. Jak chuťově, tak pro náš organizmus. Pokrm dostal název po
Detail článku
Doma váhu pravděpodobně máte (i když i ta se může pokazit). Ale co když jste na chalupě, na dovolené, kde váha v kuchyňské výbavě chybí a...
Detail článku
Smetana přešlehaná na máslo? Nebo je šlehačka příliš tekutá a netuhne? Vyšlehat správně smetanu není věda, ale ani samozřejmost. Přečtěte...
Detail článku
Zúčastnili jsme se také výstavy Zahrada Čech, která se každoročně koná v Litoměřicích. V rámci finále celostátní kulinářské soutěže O nej...
Detail článku