Co by to bylo za pizzu či salát Caprese bez pořádné dávky mozzarelly! Mozzarella, původem z Itálie, je historicky neodmyslitelně spjata s...
Detail článkuDva roky. Tak dlouhá byla cesta od první myšlenky ke konečné podobě sýru Herold. Žádné kompromisy. Cílem byla jedinečná delikátní chuť a ...
Detail článkuBlíží se ta kouzelná doba obdarovávání a radosti. Abychom k té atmosféře také přispěli, připravili jsme pro vás malý, ale praktický dáreč...
Detail článkuSvoz syrového mléka do mlékárny není tak jednoduchý, jak by se mohlo zdát. Je to přísně kontrolovaný proce...
Detail článkuTo, že jsou kysané mléčné výrobky prospěšné lidskému organizmu je známá věc. Je ale nějaký druh zdravější než jiný? Na ú...
Detail článkuStejně jako v předešlých letech i letos proběhla soutěž „Mlékárenský výrobek roku“. A to již po sedmnácté. Mléčné výrobk...
Detail článkuMáloco je tak jednoduché a tak dobré. Dobré po všech stránkách. Jak chuťově, tak pro náš organizmus. Pokrm dostal název po
Detail článkuDoma váhu pravděpodobně máte (i když i ta se může pokazit). Ale co když jste na chalupě, na dovolené, kde váha v kuchyňské výbavě chybí a...
Detail článkuSmetana přešlehaná na máslo? Nebo je šlehačka příliš tekutá a netuhne? Vyšlehat správně smetanu není věda, ale ani samozřejmost. Přečtěte...
Detail článkuZúčastnili jsme se také výstavy Zahrada Čech, která se každoročně koná v Litoměřicích. V rámci finále celostátní kulinářské soutěže O nej...
Detail článkuVe dnech 23. – 28. srpna se konal již 45. ročník Mezinárodního agrosalonu Země živitelka s podtitulem: 100 let českého zemědělství. Země ...
Detail článku