Bylinkově marinovaný Panýr s broskvovým salátem, nakládanou cibulkou a javorovým dresinkem | Bohemilk.cz

Bylinkově marinovaný Panýr s broskvovým salátem, nakládanou cibulkou a javorovým dresinkem

Bylinkově marinovaný Panýr s broskvovým salátem, nakládanou cibulkou a javorovým dresinkem

Ingredience

  • Panýr s bylinkovou marinádou
  • 2 zralé broskve nebo nektarinky (nakrájené na měsíčky, můžete ogrilovat)
  • 1 červená cibule (nakrájená na tenké plátky)
  • Čerstvá saturejka (případně směs s rukolou nebo microgreens)
  • Cukrový hrášek (volitelně, pouze krátce blanšírovaný nebo syrový)
  • Piniové oříšky (nasucho opražené)
  • Sůl, pepř

Postup přípravy

  • Červenou cibuli naložte minimálně na 30 minut do nálevu z vinného octa, vody, cukru a soli.
  • Panýr ogrilujte z obou stran dozlatova.
  • V misce smíchejte měsíčky broskví nebo nektarinek, naloženou cibulku, čerstvou saturejku (případně směs s rukolou nebo microgreens) a opražené piniové oříšky.
  • Přidejte cukrový hrášek.
  • Připravte dresink ze sirupu, oleje, limetové šťávy, soli a pepře a vše lehce zakápněte.
  • Servírujte se zlatavým Panýrem navrchu.

 

Nálev na cibuli:

  • 100 ml vinného octa
  • 50 ml vody
  • 1 lžička cukru
  • 1/4 lžičky soli

Dresink:

  • 1 lžíce javorového sirupu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička limetové šťávy
  • Sůl, pepř

Ochutnejte také

Indické špízy na gril

Doba připravy: Příprava 15 min, naložení 2 hod, grilování 10 min

Nakládané sýry

Doba připravy: 10 minut

Vyberte si Váš recept

Podle ingredience
Mléko Sýr Máslo Tvaroh Smetana Podmáslí Kysaný produkt / jogurt
Podle příležitosti
Hlavní chod Večeře Snídaně Dezert Svačina Grilování
Podle životního stylu
Fitness Nestíhám Bezlepkové recepty Recepty pro děti Recepty dle Petry Burianové
Top