Jehněčí kotletky na rozmarýnu | Bohemilk.cz

Jehněčí kotletky na rozmarýnu

Jehněčí  kotletky na rozmarýnu

Ingredience

  • 1 kg jehněčích kotlet
  • ½ kg brambor
  • Sůl
  • Pepř
  • Rozmarýn
  • Máslo
  • BOHEMILK Trvanlivá smetana extra zahuštění
  • Kerblík

Postup přípravy

Máte rádi jehněčí a ještě více milujete, když je podávané s bramborovou kaší? My pro Vás máme variantu, která je tou klasickou inspirována, ale dochucena neobvyklými ingrediencemi, které dodají jídlu ten pravý šmrnc.

Očištěné maso zprudka opečeme a dáme na cca 3-4 minuty do trouby předehřáté na 200°C.

Poté oloupeme brambory a dáme je vařit. Uvařené brambory rozšťoucháme s kerblíkem a se smetanou, přidáme trošku pepře a másla.

RECEPT VE SPOLUPRÁCI S VELKOOBCHODY KBJ – HTTPS://WWW.KBJ.CZ/

Ochutnejte také

Indické špízy na gril

Doba připravy: Příprava 15 min, naložení 2 hod, grilování 10 min

Nakládané sýry

Doba připravy: 10 minut

Vyberte si Váš recept

Podle ingredience
Mléko Sýr Máslo Tvaroh Smetana Podmáslí Kysaný produkt / jogurt
Podle příležitosti
Hlavní chod Večeře Snídaně Dezert Svačina Grilování
Podle životního stylu
Fitness Nestíhám Bezlepkové recepty Recepty pro děti Recepty dle Petry Burianové
Top