Tyto palačinky jsou chuťově perfektní. Díky tvarohu jemné a vláčné. Na pánvi se nelepí a při stáčení nelámou.
Postup: vše smícháme a opečeme
A podrobněji… do mléka důkladně vmícháme pudinkový prášek, přidáme 2 celá vejce a na závěr 2 vrchovaté polévkové lžíce tvarohu. Můžete použít mixér, ale vystačíte si i s metličkou. Směs vám může připadat řidší než na běžné palačinky, ale nebojte, na pánvi vše hezky ztuhne.
Rozpálíme pánvičku, vymažeme lehce máslem (olejem) a nalijeme směs tak, aby utvořila tenkou vrstvu. Palačinku obracíme až v momentě, kdy je ztuhlá a zespodu dozlatova.
Ze zbylého tvarohu si připravíme náplň přidáním vanilkového cukru a ovoce (marmelády).
Z uvedeného množství jsme udělali 4 větší palačinky. To není zrovna moc, ale s tvarohem a ovocem pohodlně zasytí dva dospělé.
Dobrou chuť