VideoreceptyŘedkvičková pomazánka z Crème fraîcheŘecké tzatzikiJahodová pěna z Crème fraîche Ovocný pohár s vanilkovým krémemPusinkové banánkyPomerančové fonduePečená snídaněJablkový dortBOHEMILK jogurt řeckého typu s hruškouKaramelové řezyMedové čtverečkyRohlíčkyOvocný mlsBonbonekKáva s mandlovou pěnouVanilkový likérTiramisuKokosové sukyNejjednodušší kokosky na světěBrigadeiro
Co budete potřebovat:
500 g mléčné čokolády pro fontány
5 lžic kondenzovaného mléka Sladké CONDÉ
5-6 lžic pomerančové šťávy
na kousky nakrájené ovoce
Rozlámejte čokoládu a rozpusťte ji v rozehřátém kondenzovaném mléce. Postupně vmíchejte pomerančovou šťávu. Čokoláda musí být hladká a stékat ze lžíce - pokud je to nutné, nařeďte ji do správné konzistence slunečnicovým olejem. Kousky ovoce napichujte na špejli a namáčejte v čokoládě.