VideoreceptyŘedkvičková pomazánka z Crème fraîcheŘecké tzatzikiJahodová pěna z Crème fraîche Ovocný pohár s vanilkovým krémemPusinkové banánkyPomerančové fonduePečená snídaněJablkový dortBOHEMILK jogurt řeckého typu s hruškouKaramelové řezyMedové čtverečkyRohlíčkyOvocný mlsBonbonekKáva s mandlovou pěnouVanilkový likérTiramisuKokosové sukyNejjednodušší kokosky na světěBrigadeiro
Pro vaši každodenní sváteční chvilku
Na 2 sklenky potřebujete:
asi 60 ml překapávané kávy
tuba Condé kakao
20 ml mandlového sirupu
1 mléko nejen na cappuccino k přípravě
mléčné pěny na jakémkoli mechanickém
i elektronickém kávovaru
tuba Condé kakao na ozdobení
Do menší skleničky nalijte 30 ml kávy. Přidejte Condé kakao a lžičkou zamíchejte. Do konvičky nalijte vychlazené mléko nejen na cappuccino, přidejte mandlový sirup a ušlehejte mléčnou pěnu jako na cappuccino. Potom ho pomalu nalijte do kávy. Povrch ozdobte opět kakaem Condé.