Recepty

VideoreceptyŘedkvičková pomazánka z Crème fraîcheŘecké tzatzikiJahodová pěna z Crème fraîche Ovocný pohár s vanilkovým krémemPusinkové banánkyPomerančové fonduePečená snídaněJablkový dortBOHEMILK jogurt řeckého typu s hruškouKaramelové řezyMedové čtverečkyRohlíčkyOvocný mlsBonbonekKáva s mandlovou pěnouVanilkový likérTiramisuKokosové sukyNejjednodušší kokosky na světěBrigadeiro

Recepty

Bonbonek

Co budete potřebovat na 2 porce:
espresso tuba Condé slazená smetana tuba Condé kakao šlehačka na ozdobení
Do panákové skleničky vymáčkněte z tuby asi půl centimetru kakaového Condé, přidejte druhou vrstvu - asi 7 ml slazené smetany. Třetí vrstvu vysokou asi 1 cm vytvořte z espressa - nechte ho pomalu stékat po skle. Nakonec ozdobte kopečkem šlehačky.


  Spot 1   Spot 2   Spot 3   Zavřít