VideoreceptyŘedkvičková pomazánka z Crème fraîcheŘecké tzatzikiJahodová pěna z Crème fraîche Ovocný pohár s vanilkovým krémemPusinkové banánkyPomerančové fonduePečená snídaněJablkový dortBOHEMILK jogurt řeckého typu s hruškouKaramelové řezyMedové čtverečkyRohlíčkyOvocný mlsBonbonekKáva s mandlovou pěnouVanilkový likérTiramisuKokosové sukyNejjednodušší kokosky na světěBrigadeiro
Co budete potřebovat na 2 porce:
espresso
tuba Condé slazená smetana
tuba Condé kakao
šlehačka na ozdobení
Do panákové skleničky vymáčkněte z tuby asi půl centimetru kakaového Condé, přidejte druhou vrstvu - asi 7 ml slazené smetany. Třetí vrstvu vysokou asi 1 cm vytvořte z espressa - nechte ho pomalu stékat po skle. Nakonec ozdobte kopečkem šlehačky.